Om abonnementet

Abonnementet afgør dine brugsindstillinger for programmet (abonnementets udløbsdato og antallet af beskyttede enheder).

Du kan abonnere via en tjenesteudbyder (f.eks. din internetudbyder). Du kan stoppe dit abonnement midlertidigt, genoptage det, forny det i automatisk tilstand eller annullere det. Du kan administrere dit abonnement på din konto på webstedet for den tjenesteudbyder, som du tilmeldte dig. Afhængigt af abonnementsudbyderen, kan indstillingen for administration af abonnementet variere.

For at aktivere abonnementet på din enhed, skal du anvende den aktiveringskode, du har modtaget fra tjenesteudbyderen. I nogle tilfælde kan en aktiveringskode indlæses og anvendes automatisk.

Hvis en anden licens allerede er aktivt i programmet, når du abonnerer via en tjenesteudbyder, vil programmet blive brugt sammen med abonnementet fra tjenesteudbyderen. Din nuværende licens kan bruges på en anden enhed, indtil den udløber.

Et abonnement kan være ubegrænset (uden udløbsdato) eller begrænset (for eksempel til et år). Et ubegrænset abonnement fornys automatisk, hvis der på forhånd er betalt til tjenesteudbyderen. For at fortsætte med at bruge programmet, når det begrænsede abonnement udløber, skal du tage skridt til at forny det.

Når du bruger programmet med et abonnement, som du har fået gennem en tjenesteudbyder, kan du ikke tilføje en reserveaktiveringskode for at holde abonnementet i gang.

Hvis du ikke fornyede abonnementet, eller tjenesteudbyderen ikke var i stand til at forny dit abonnement automatisk, når det udløber, kan du få en henstandsperiode til at forny abonnementet. Programmets funktion forbliver tilgængelig i henstandsperioden. Programmet kan skifte til begrænset funktionstilstand, når henstandsperioden udløber. Hvis tjenesteudbyderen ikke giver en henstandsperiode eller en begrænset funktionstilstand, stopper al funktion af programmet at være tilgængelig, når abonnementet udløber.